мне повезет!
Видео:

Bajram Jakupi 5

Bajram Jakupi

Sa c'est un montage de foto de moi....

2007-10-30 03:03 459 Dailymotion

Bajram Jakupi

Cs c'est la Famille au bled....

2007-11-10 09:07 238 Dailymotion

Bajram Gigolli - Tallava 5 (Official Song)

Facebook: https://www.facebook.com/emracomofficial...

2015-08-05 02:42 19 Dailymotion

Ftese ne 5, VIP-at që u falën për Fiter Bajram, Marini, Fatma & Fatilda, 4 Qershor 2019, Pjesa 2

Te ftuar: Fatilda Smajlaj, Fatma Karaj, Marin OrhanasiPër më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and...

2019-06-04 12:55 4 Dailymotion

Ftese ne 5, VIP-at që u falën për Fiter Bajram, Marini, Fatma & Fatilda, 4 Qershor 2019, Pjesa 1

Tema: Sot komuniteti musliman ka njërën ndër ditët më të rëndësishme. Pas një muaj ramazan, ata sot falin fiter Bajramin, dhe urojnë për më shumë p...

2019-06-04 19:37 2 Dailymotion